Riki Martin prevario dečka

Rastali se sporazumno

Riki Martin prevario dečka

Riki Martin (42) i dugogodišnji dečko Karlos Gonzalez Abela nedavno su raskinuli. Iako su naglasili da su se rastali sporazumno i prijateljski, čini se da pravi razlog prekida leži u pjevačevom "švrljanju" po tuđim krevetima, piše Blic.

Naime, latino pjevač, koji je 2010. priznao da je homoseksualac, upoznao je urugvajskoga glumca i voditelja Federika Dijaza (36) u Los Angelesu 2006. Iako je između njih odmah bilo "hemije" nisu se upustili u vezu, nego su postali jako dobri prijatelji.

"Federiku je Riki uvijek bio zgodan. Bio je tako uzbuđen kad su se upoznali da mu je čaša vina ispala iz ruke. Rikiju je to bilo simpatično", rekla je Federikova prijateljica za meksički TV Novelas.

Dijaz se oduševio kad mu je Martin priznao da je gledao meksičku sapunicu “Las Juanas“ u kojoj je on imao glavnu ulogu. Par je nakon prvog susreta ostao u prijateljskim odnosima, ali 2012. počeli su aferu. Federiko i Riki tada su se “slučajno“ sreli u Njujorku na maskenbalu. Dijaz ga je pozvao u svoj stan, a pjevač je to prihvatio.

"Pili su vino i razgovarali su o baletu i muzici. Federiko mi je otkrio kako je Riki odličan ljubavnik. Nakon toga su se još nekoliko puta vidjeli", rekao je prijateljici. Riki je u to vrijeme bio u vezi s Karlosom, koji mu je i pomagao u odgajanju blizanaca koje je rodila surogat majka.