Adil planira bijeg iz Srbije u Austriju
Adil Maksutović

Seli se

Adil planira bijeg iz Srbije u Austriju

Adil Maksutović je juče, dan uoči saslušanja u Prvom osnovnom tužilaštvu zbog sumnje da je pretukao suprugu Anu Ramadanovski, izvadio potvrdu da se protiv njega ne vodi krivični postupak! Kako Kurir nezvanično saznaje, ovaj papir potreban mu je za dobijanje austrijskog državljanstva!

Izbjegava suđenje

- Da li pjevač na ovaj način pokušava da pobjegne od krivične odgovornosti i izbjegne suđenje i kaznu, nama nije poznato, ali jeste zanimljivo to što je po potvrdu došao dan uoči pokretanja postupka - kaže izvor Kurira.

On objašnjava da bi Prvo osnovno tužilaštvo danas, poslije saslušanja pjevača i Ane, trebalo da donese odluku da li će protiv njega pokrenuti krivični postupak zbog incidenta koji se u njihovoj kući dogodio 6. decembra prošle godine.

Tog dana Maksutović je pretukao suprugu.

- Vjerovatno je pjevač došao po uvjerenje dan ranije jer se uplašio da već danas tu potvrdu ne bi dobio, što bi zakomplikovalo dobijanje stranog državljanstva.

Kako kaže, očigledno je da pjevač nije znao da bi istu potvrdu bez problema dobio i na dan saslušanja.

Lako do papira

- On se u zgradi suda zadržao tek desetak minuta. Došao je u šalter salu oko podneva i, čim je u pošti uplatio taksu od 160 dinara, dobio je traženu potvrdu - navodi on.