Katarinu Grujić proganja bivši dečko!
Katarina Grujić

Prijavila ga policiji

Katarinu Grujić proganja bivši dečko!

Pjevačicu i bivšu učesnicu „Farme” Katarinu Grujić proganja bivši dečko s kojim se zabavljala prije nekoliko godina!

Kaća i Boris

Kako saznaje “Alo!”, otkad je napustila rijaliti, Kaća je od bivšeg dobila stotine poruka, on je neprestano zove telefonom i presreće na ulici gdje god da krene kako bi je ubijedio da ponovo budu zajedno! Pjevačica je u strahu da bivši ne naudi i njoj i njenom dečku, manekenu Borisu Stamenkoviću, zbog čega je odlučila da ga prijavi policiji!

Prema navodima izvora bliskog pjevačici, riječ je o izvjesnom N. P., s kojim je Kaća bila nekoliko mjeseci u vezi prije nekoliko godina.

- On je redovno pratio “Farmu” i valjda je tad shvatio da je nije prebolio, a kada je izašla iz rijalitija, počeo je da je uznemirava porukama i pozivima. U početku te prijetnje da mora da raskine sa Borisom i vrati se njemu nije shvatala ozbiljno, ali kasnije se situacija pogoršala i svi smo je savjetovali da slučaj prijavi policiji.

Najprije ga je samo upozorila da će to uraditi, ali pošto je i dalje nastavio da je proganja, ona je zatražila zaštitu od nadležnih organa! Zaista joj nije svejedno i u posljednje vrijeme kada god ide na nastupe prate je drugovi ukoliko Boris to ne može.

Katarinu je potvrdila da je bivšeg prijavila policiji, piše Alo.

- Mediji nisu mjesto gdje treba rješavati ovako ozbiljne stvari. Slučaj sam prijavila nadležnim institucijama i zaista ne želim od toga da pravim pompu. Razumite me, želim samo to da prestane - kratko je rekla pjevačica.

Kaća je i na snimanje “Grand šoua” došla sa prijateljem koji joj je pomogao oko stvari za nastup i sve vrijeme bio sa njom, čak i kada je kasnije otišla u susjedni restoran da popije kafu sa kolegom Slobom Đurkovićem.