Pobile se Vendi i Jelena Golubović!
Jelena i Vendi

Žestok obračun

Pobile se Vendi i Jelena Golubović!

Vesna Vukelić Vendi i Jelena Golubović, koje zajedno učestvuju u rijalitiju „Odavno posvađane“, ne mogu da se podnesu!

Ko Brus Li

Nakon što su se pobile ispred zgrade televizije Pink, a što su zabilježile kamere „Paparaco lova“, netrpeljivost među njima sve više raste, piše Kurir.

- Njihov sukob traje od prije više od decenije i nije ni čudo što im užasno teško pada da dijele prostor - krevet, hranu, bukvalno sve. Vrijeđaju jedna drugu i često su na ivici fizičkog obračuna, a ne mogu da odustanu od snimanja jer su potpisale ugovor. Iako poenta i jeste da se vide njihove svađe, što će gledaocima biti zanimljivo, do fizičkog obračuna ne smije da dođe. Bar ne dok su u studiju.

Da je atmosfera krajnje napeta, potvrdila nam je i Vendi, koja se osvrnula na žestoku tuču ispred zgrade Pinka.

- Jelena je prije tri večeri bila išamarana i dobila je pomjeranje vilice udesno. Jednim mojim potezom ruke oborila sam i nju i Maju Nikolić, koja se našla tu kao kolateralna šteta. Pale su jedna na drugu kad sam povukla Golubovićku. Ni fizički ni psihički ne mogu protiv mene. Slobodno ih obje pitajte. Jelena je među prvima napravljena u mojoj laboratoriji. Ona je glupa i samo je treba nakačiti na kabl i pustiti je da trči i bježi. Ja sam doberman, a ona je moj električni zec koji se koristi u trci pasa.

Vendi je glupa

Jelena Golubović ne pridaje mnogo važnosti Vesninin riječima.

- Pas laje, vjetar nosi. Da je toliko pametna, ona bi bila pobjednica „Farme“. Po komentarima na ulici poslije rijalitija ćemo vidjeti ko je izašao iz čije laboratorije. Nisam se školovala u inostranstvu da bih se obračunavala s takvim ljudima. Da me pretukla, već bih bila u bolnici. Mislim da sam dovoljno mentalno jaka da izbjegnem fizički obračun. Vodim se onim „ubi me prejaka riječ“. Ako ću da pucam, pucaću riječima.