Je li moguće da ova žena ima 60 godina?
Kim Besendžer

Kim Besindžer je bezvremenska zavodnica

Je li moguće da ova žena ima 60 godina?

Zanosna filmska diva Kim Besindžer nije propustila nedjelju mode u Njujorku gdje je privukla pažnju svih okupljenih u androginom odijelu te očarala svojom nevjerovatnom pojavom.

Iako je prije nekoliko decenija doslovno žarila i palila, zanosna Kim Besindžer s godinama uopšte nije izgubila svoju naglašenu zavodljivost i seksipil. Ledena plavuša već broji punih 60 godina, a obučena u odijelo s potpisom Ralfa Laurena, stigla je na njujoršku nedjelju mode i svima još jednom pokazala kako joj je teško konkurisati.

Crnim odijelom u kombinaciji s bijelom dužom košuljom ukrašenom crnom crtom na mjestu gdje su dugmadi nevjerovatno je naglasila sirov seksipil. Prepoznatljivu plavu kosu skupila je u punđu, a na licu je imala minimalno šminke, piše Dnevni avaz.

Uprkos sjajnom izgledu, Kim je u mlađim godina vodila bitku s velikom sramežljivošću, a uprkos velikom uspjehu u glumi i modelingu, u svojim ranim dvadesetima čak se borila i s napadima panike. Međutim, danas je sigurna u sebe, pred kamerama se osjeća potpuno opušteno, a njen seksipil i čudesna zavodljivost teško mogu promaknuti.