Sajmon Kauel postao otac sinčića Erika!
Sajmon Kauel i sin Erik

Ponosni tata

Sajmon Kauel postao otac sinčića Erika!

Sajmon Kauel je zaplakao od sreće kada je prvi put u naručje uzeo sina Erika, a koliko je oduševljen što je postao otac jasno je pokazao okupljenim fotografima ispred bolnice Lenoks Hil veselo im mašući nekoliko minuta.

Iako se dugo opirao očinstvu, Sajmon Kauel je navodno, kako donosi Daily Mail, zaplakao od sreće čim je vidio sina Erika koji se rodio u petak u njujorškoj bolnici Lenoks Hil.

Njegova partnerica Lauren Silvermen dječaka je na svijet donijela u 10.45 sati ujutro i to prirodnim putem, a pop mogul je bio prisutan porodu.

- Čekao sam te cijeli svoj život – navodno je izustio Sajmon kada je sina po prvi put primio u naručje.

- Bio je to jako emotivan dan za oboje, a trenutak u kojem je dijete stiglo na svijet uistinu poseban. Svi su pustili suze radosnice, čak i Sajmon. Erik je čudesan i svi su oduševljeni. Lijep je, i Sajmon i Lauren su potpuno očarani njime. Sajmon je cijelo vrijeme bio uz Lauren i rekao joj je da je to najbolji dan u njegovom životu. Ranije je priznao da je pomalo nervozan, ali kada se sve dogodilo bio je potpuno prirodan – otkrio je anonimni izvor za The Sun.

Tokom nedjelje ponosan otac objavio je na Tviteru nekoliko fotografija sa sinom i napisao:

- Nisam mogao znati koliko ću osjećati ljubavi i ponosa.

 

(Izvor: Story.hr)