Kežman čestitao sinu rođendan preko telefona
Mateja Kežman

Nije došao

Kežman čestitao sinu rođendan preko telefona

Kako piše Kurir, Mateja Kežman navodno se nije pojavio prošle nedjelje na sedmom rođendanu svog sina Jakova, koga je dobio u braku sa Emilijom. Bivši fudbaler bio je pozvan da dođe, ali on to nije želio, pa je djetetu samo čestitao preko telefona.

Mališan tugovao

- Kežman zna da je na rođendanu svog djeteta dobrodošao, kao i to da mu Emilija nikad nije branila da viđa Lazara, Aleksandru i Jakova. Ona je za to da on treba da ih posjećuje i posveti im što više pažnje. Dječakov rođendan je organizovala u jednoj dječjoj igraonici i Mateja je to znao, ali nije došao.

Nazvao je telefonom Jakova da mu čestita - otkriva izvor i dodaje da je dječak bio tužan što njegov tata nije bio s njim.

- Mališana je rastužilo to što su svi njegovi drugari i rođaci bili, samo mu otac nije došao. Međutim, u igri s društvom brzo ga je prošlo.

Prijatelji bivšeg fudbalera pričaju da on, otkako je počeo da živi s Marijom Petronijević, s kojom je prije osam mjeseci dobio sina Filimona, ne mari za ostalu svoju djecu kao ranije.

- Mateja ih slabije viđa, ali to ne znači da ih manje voli. U posljednje vrijeme ima mnogo obaveza i jedva sve postiže. On i Emilija se ne viđaju, komuniciraju samo telefonom.

Parnica još traje

Pozvali smo Emiliju i ona je potvrdila naša saznanja:

- Proslavili smo rođendan u jednoj igraonici, gdje smo se sastali s dragim osobama, ali Mateja nije bio, samo je čestitao telefonom. Stvarno ne bih pričala o njemu.

Mateja se nije javio na telefonske pozive. Inače, bračni par Kežman još je u brakorazvodnoj parnici i oboje žele da se agonija što prije završi.