Starletu Soraju progoni manijak!
Soraja Vučelić

Prijeti joj

Starletu Soraju progoni manijak!

Soraja Vučelić na meti je manijakalnog obožavaoca, koji joj šalje prijeteće poruke zato što ova starleta odbija da sa njim započne ljubavnu vezu! Soraja ne krije da je veoma uplašena za svoj život u posljednjih mjesec dana jer jedan obožavalac pokušava da joj se približi i prijeti joj jer ona ne želi da prihvati sastanak s njim.

Kako saznaje Alo,jedan mladić je najprije počeo da joj šalje romantične poruke, na koje je u početku odgovarala, a kada je prestala to da čini, ovaj obožavalac je počeo da joj prijeti!

- Najprije joj je slao romantične poruke u stihovima. Kako je poznato da se Soraja prema fanovima ne postavlja kao uobražena zvijezda, već im odgovara na pozive i poruke, ona je u početku odgovorila na dvije, tri njegove poruke. Međutim, valjda mu je time dala vjetar u leđa, pa je počeo da je bombarduje pozivima i porukama tražeći da se sastanu! Nakon što je Soraja prestala da mu se javlja i odgovara na poruke, počeo je da je vrijeđa u SMS-ovima, a onda se izvinjavao i pisao da ne može da živi bez nje! - kaže izvor blizak Soraji i dodaje da tu nije bio kraj ove agonije.

- On je očigledno ludo zaljubljen u nju, čak joj je poslao fotografiju svoje sobe, koja je izlijepljena njenim posterima od poda do plafona! Kada mu ni na to ništa nije odgovorila, počeo je da piše prijeteće poruke. Neke od njih su glasile: „Bićeš moja ili božja!“, „Osim mene, niko te neće imati!“, „Želim samo ja da te gledam, ljubomoran sam i na vjetar koji ti mrsi kose, a kamoli na druge muškarce!“... Tada je shvatila da je vrag odnio šalu, čak je zbog njega promijenila nekoliko brojeva telefona, ali on je uvijek uspijevao da sazna novi broj i nastavljao je da joj prijeti. Ona je veoma uplašena, trudi se da ne izlazi sama na ulicu i planira da ovaj slučaj prijavi policiji - priča Vučelićkina drugarica.

Ovim povodom, pozvali su atraktivnu starletu, a ona im je potvrdila da je na meti manijaka!

- Ne znam kako ste saznali za to, ali tačna vam je informacija. Nijednoj djevojci ne bi bilo svejedno da joj stižu takve poruke, pa nije ni meni. Ukoliko se ništa ne promijeni u skorije vrijeme, moraću da potražim pomoć policije - kaže Vučelićeva za „Alo!“.