Slavko Kalezić fizički nasrnuo na voditeljku Anu Grubin
Ana Grubin

Iks Faktor

Slavko Kalezić fizički nasrnuo na voditeljku Anu Grubin

Da još uvijek nije uspio da preboli oduzimanje voditeljskog angažmana, Slavko Kalezić dokazao je sinoć kada je pokušao fizički da nasrne na voditeljku Iks faktora Anu Grubin.

- Ani je već uveliko kasnila generalna proba. Kada se popela na scenu, Slavko je došao do nje i rekao da on mora da proba svoju koreografiju, na šta se voditeljka obratila produkciji i zamolila da ga sklone sa scene. Na kraju je ipak odustala i vratila se u svoj apartman gdje je sačekala svojih pet minuta. Ni u jednom trenutku Ana se nije obratila Slavku, već je komunicirala sa članovima produkcije. Svima je djelovalo da će doći do većeg incidenta, jer je Slavko bio uporan konstantno provocirajući Anu - otkriva izvor za "Pulsonline" i nastavlja:

Slavko Kalezić

- Kada su se strasti smirile, i Ana u lajv dijelu programa najavila Slavka riječima "najaviću ga sa bezbjedne razdaljine", pjevač je odlučio da sačeka voditeljku ispred njenog apartmana kako bi je izvređao na najgori mogući način. Ana je sa svojom šminkerkom i stilistkinjom otključala vrata apartmana i ušla u isti. Slavko je pritrčao njihovim vratima i divljački lupao i vrijeđao voditeljku koja je u međuvremenu pozvala obezbjeđenje. Kada je čuo da obezbjeđenje stiže, Slavko je pobjegao - otkriva izvor za "Pulsonline".

Pozvali su Anu Grubin kako bi ovo prokomentarisala, ali ona nije željela da komentariše neprijatnu situaciju koja se desila.

- Nemam komentar - bilo je sve što nam je Ana rekla.

 

 

(Puls)