Kijanu Rivs: Nekad seksi, a pogledajte ga danas!
Kijanu Rivs

Jedva ga prepoznali

Kijanu Rivs: Nekad seksi, a pogledajte ga danas!

Obožavateljke su se zabrinule za Kijanu Rivsa (49) nakon što je na crvenom tepihu filmskog festivala u Santa Moniki pokazao neuredan imidž.

- Da nije bolestan? Možda ima privatnih problema sa kojima ne zna kako da se izbori, pa mu nije ni do čega - nagađali su gosti, koji su jedva prepoznali zvijezdu akcionog blokbastera “Brzina”.

Kijanu se uopšte nije trudio da skrati vidno masnu kosu prošaranu sijedim vlasima, a čini se da je holivudski glumac počeo i da ćelavi jer su fotografi odmah uočili veliku "rupu" na njegovom tjemenu.

Kijanu Rivs

- Svi u Holivudu žele da budu zauvijek mladi i lijepi, ali ja imam druge prioritete u životu. Ne bojim se starenja i niko u mojim godinama ne može da me pretvori u metroseksualca - rekao je Rivs.

Glumac je fizički propao za manje od godinu dana. Pustio je gustu bradu, a staru frizuru nije se ni trudio da promijeni, osim što je dobio sijede. Kijanu je i smršao nekoliko kilograma, ali kaže da nema razloga za brigu jer je potpuno zdrav.

- Kome se ne sviđam, ne mora da me gleda. Nisam voštana figura nego živo biće, a svaka bora i nedostatak na mome tijelu dio su mene i tu su sa razlogom - zaključio je Kijanu.

 

 

(24sata.rs)