Petar Strugar pretukao taksistu
Petar Strugar

Uhapšen

Petar Strugar pretukao taksistu

Policija je sinoć privela glumca Petra Strugara (25) zbog sumnje da je sinoć oko 20.30 sati pretukao taksistu Jovana Stanojevića (41) u beogradskom naselju Zvezdara, piše Alo.rs.

Kako „Alo!“ saznaje, Stanojević je završio u Urgentnom centru, gdje su mu srećom konststovane lake tjelesne povrede, a Strugar u policijskoj stanici na Zvezdari odakle je pušten nakon saslušanja, uz napisanu prijavu za narušavanje javnog reda i mira.

Šta je bio motiv njihovog sukoba, sinoć nije bilo moguće saznati. Da li je Strugar bio mušterija taksisti, pa su se posvađali oko plaćanja, ili su obojica bili za volanima svojih automobila. te su se posvađali oko saobraćaja sinoć u Ulici Luke Vukalovića 3, u blizini zgrade same opštine Zvezdara - nismo uspjeli da saznamo. Prolaznici su pozvali policiju, ali šta je glumca isprovociralo na ovaj potez niko nije bio voljan da priča.

Jedino što je izvjesno je da je Strugar nakon kraće verbalne rasprave udario pesnicama više puta taksistu, kojeg je ekipa Hitne pomoći prevezla u Urgentni centar, dok je patrola odvela Strugara u stanicu.