Bucka Indi na nastupu u tangama!
Indi

„Bolje da ljulja, nego da žulja“

Bucka Indi na nastupu u tangama!

„Bolje da ljulja, nego da žulja“ krilatica je onih koji imaju višak kilograma, koju je očigledno prisvojila i pjevačica Indira Aradinović Indi. Međutim, da stvarnost bude gora, Indi je na nastupu u Petrovcu na Mlavi obukla usku, providnu, crnu haljinu koja joj je ocrtala stomak, dok su kroz čipku isijavale tange koje je zbog debljine morala da podigne preko stomaka, piše Alo.

- U diskoteci je nastao je pravi haos kada je Indi izašla na binu da pjeva jer niko nije mogao da vjeruje da je to ona, jer se abnormalno ugojila i obukla usku haljinu koja je cijelom dužinom sa obje strane imala providnu štraftu od tila. Zbog toga što je haljina uska, njen stomak se ocrtao, pa je sve vrijeme treskao dok je igrala.

Na sve to, obukla je tanga gaćice, koje je morala da podigne preko kukova kako bi ih navukla preko stomaka, dok su pozadi ocrtavale svaku striju na njenoj zadnjici. Kroz šlic joj se vidio celulit, ali ona nije marila, čak ni kada je primijetila da joj blicevi kamera sa mobilnih telefona sijevaju pod izrez - priča izvor koji je bio na nastupu ove pjevačice.

Izvor blizak pjevačici kaže da Indi muči muku sa kilogramima koji je dovode do ovakve gojaznosti ali joj dijete ne idu od ruke.

- Nebrojeno puta se onesvijestila i dovela u pitanje svoje zdravlje zbog rigoroznih dijeta koje je držala i izgladnjivala se, ali džaba. Probala je čak i metodu topljenja masti koju koristi njena koleginica Danijela Vranić, ali nije uspjela. Sada je Seka Aleksić uzela pod svoje i obećala da će je dovesti u red. Platila joj je ličnog trenera i dala režim ishrane koji ona jede, pa tako sada idu zajedno na treninge.

Indi se žali da joj je naporno, ali neće odustati jer želi da ponovo vrati vitku liniju. Što se tiče njene garderobe, ona voli da nosi miniće i providne stvari sa dekolteom i ne mari što to često izgleda neukusno i veoma provokativno. Ona je svjesna kako izgleda, ali kupuje stvari u kojima se dobro osjeća - kaže pjevačicina prijateljica.