Danijel Kajmakoski: Nisam dobio ni pare, ni auto iz X Factora!
Danijel Kajmakoski

Još nije dobio ni jednu od obećanih nagrada

Danijel Kajmakoski: Nisam dobio ni pare, ni auto iz X Factora!

Makedonski pjevač Daniel Kajmakovski, mjesec dana nakon pobjede u velikom finalu "X Factora", izjavio je da nije dobio nijednu od obećanih nagrada, ni 10.000 eura, ni automobil “mini kuper”.

"Trebalo je da dobijem nagrade i da mi finalisti krenemo na turneju. Za sada sam tu u Beogradu i čekam da vidim šta će se desiti", rekao je Danijel.

Danijel trenutno radi na albumu, koji je takođe dio njegove nagrade, ali je potpuno neizvjesno kad će se njegov novi materijal pojaviti u prodaji. Voditeljka Ana Mihajlovski, je tokom prenosa finala, saopštila da će Kajmakoskom novac biti uplaćen za tri dana na račun i da će automobil dobiti nakon nekoliko dana. Danijel je potvrdio da od toga, još uvijek nema ništa.

"Najbolje bi bilo da pozovete produkciju i njih zamolite za komentar. Istina je da nisam još ništa dobio, ni pare, ni auto. Zaista ne znam koji su razlozi i kad će se to dogoditi. Što se albuma tiče, počeli smo s radom, probao sam neke pjesme, ali vam ne mogu reći kad će biti objavljen".

Televizija Pink ne duguje učesnicima nagrade, iako je “X Faktor” emitovan na Pinku, već je za nagrade zadužena “MBK produkcija”, vlasnik licence za ovaj rijaliti. Ipak, kako se nezvanično navodi, Kajmakovski bi trebalo da dobije automobil, najvjerovatnije sredinom naredne nedjelje.

(Kolektiv.me)