Leo Dikaprio zaljubljen u manekenku Aleksandru Nikolić
Aleksandra Nikolić

Zaludjela ga

Leo Dikaprio zaljubljen u manekenku Aleksandru Nikolić

Srpska manekenka Aleksandra Nikolić probija se u Holivudu uz pomoć glumca Leonarda Dikaprija, koji je u nju pomalo zaljubljen. Sa seksi plavušom smo popričali o njenom nastupu u spotu Pit Bula, i pitali smo je možemo li da očekujemo da ona bude sljedeća Bar Rafaeli u Leovom zagrljaju, prenosi 24 sata.rs.

HOLIVUD - Aleksandra se sprema da osvoji Holivud.

- Od oktobra krećem na glumačke kastinge, i to na nagovor svog prijatelja Leonarda Dikaprija. On je to prepoznao prvi i povezao me sa svojim agentima iz Holivuda, pa ćemo vidjeti kako će se sve dalje odvijati - kaže Aleksandra.

Načuli smo da Leove pretenzije prema njoj nisu samo poslovne i prijateljske. Pitali smo je da li će pasti muvanje.

- Poznajemo se odlično. Živim u Majamiju skoro tri godine i upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja. On je sjajan momak, ali mi se ne dopada na isti način na koji on mene gleda - otkrila nam je ova seksi plavuša.

Aleksandra je snimala spot s čuvenim Pit Bulom za pjesmu „Sexy People“, koju je on radio u duetu sa Arijanom, a u videu je najveća zvijezda Čarli Šin. I taj posao je dobila na kastingu, na koji je otišla bolesna.

 

Leonardo Dikaprio 

- Taj dan sam otišla na kasting s visokom temperatorom. Eto dokaza da se upornost uvijek isplati. Čim me je Pit Bul vidio, odmah je pitao za moje ime i rečeno mi je da sjutra snimamo - kaže manekenka agencije „Crystal Model“.

Ove godine je radila kampanje za „Sony“ i „Skechers“.

- Postala sam zaštitno lice za oba brenda za čitavu Ameriku. Za „Sony“ sam uradila reklamu, a za „Skechers“ čitavu kampanju koju ćete uskoro moći da vidite na bilbordima širom svijeta.

Prije nekoliko mjeseci je upoznala Novaka Đokovića u Majamiju.

- Upoznala sam Novaka kada je igrao u Majamiju. On je definitivno najveća svjetska faca i ovom prilikom mu čestitam na tome što će on i Jelena uskoro postati roditelji - poručila je Aleksandra.

Na kraju, s obzirom na to da je češće u avionu nego na zemlji, pitali smo je može li da nam uporedi frajere u Los Anđelesu, Milanu, Barseloni i Beogradu.

- Uf, to je neuporedivo. Svaki narod ima nešto svoje, i vrline i mane. Ja ću ipak dati prednost srpskim muškarcima jer smatram da su oni najbolji na svijetu.