Maraja Keri pokazala zanosnu figuru u minijaturnom vešu
Maraja Keri

Kako vam se dopada u ovakvom izdanju

Maraja Keri pokazala zanosnu figuru u minijaturnom vešu

Maraja Keri definitivno nikada nije bila stidljiva kada je u pitanju pokazivanje njene zanosne figure. Ovog puta, Maraja je ponovo bila raspoložena da zavodi i da otkrije svoju fenomenalnu figuru fotografu Teriju Ričardsonu. Ćetrdesetpetogodišnja Maraja se fotografisala za naslovnu stranu magazina "Vonderlend" u minijaturnom vešu i halterima, piše Žena blic.

Njen stomak izgleda iznenađujuće ravno, s obzirom na to da je majka trogodišnjih blizanaca, Morokana i Monro. U intervjuu za "Vonderlend", Maraja je otkrila da su joj djeca bila velika inspiracija za novi album.

- Postoji pjesma na albumu u kojoj gostuju Rok i Rou. Pogotovo Monro, to je njena pjesma. U njenoj dionici ona pjeva nešto kao "gu gu guuu", a za dvoipogodišnju djevojčicu ima vrlo stabilan vibrato - šalila se Maraja.

Divin novi album je bio u pripremi četiri godine i to će biti Marajin 14. album. Njen posljednji album iz 2009. bio je prodat u samo pola miliona primjeraka, ali se Maraja nada da će ovaj album mnogo bolje proći jer je njen prošlogodišnji singl "Bjutiful" koji je uradila sa pjevačem Migelom imao preko 28 miliona pregleda na Jutjubu.