Jelena Maćić: Ceca obilazila logore? More marš!
Jelena Mačić

Brani pjevačicu

Jelena Maćić: Ceca obilazila logore? More marš!

Šminkerka Jelena Maćić poznata je kao žena "bez dlake na jeziku". Ovoga puta, ona je svoj status posvetila folk pjevačici Svetlani Ceci Ražnatović u čiju je odbranu stala:

- Dakle...slučajno malo prije kupih novine...i natrčah na intervju Svetlane Ražnatović...OK. Malo problema sa sinom adolescentom, može da se razumije ( ja to prošla odavno) i peticija " savjesnih građana " NS protiv nastupa Svetlane Ražnatović ...pa čekajte bre!

Od toliko stvari koje ste mogli da navedete...vi takvi savjesni kao razlog navodite da Ceca pjeva ratno huškačke pjesme?! Da je Ceca posećivala nekakve logore?! Pa da li ste bre vi normalni?! Ceca pjeva striktno i samo ljubavne pjesme, balade i tu i tamo nekakav dens (taj momenat ni ja ne razumijem...) ali ratno huškačke?! Možda...ako je u ljubavi kao i u ratu sve dozvoljeno...Ceca će da pjeva...pomirite se sa tim.

I o da! Hiiiljade ce doći da je slušaju! Da je pametna pa sve pojedinačno da vas tuži za klevetu....Ceca obilazila logore?! More marš! - napisala je Jelena na svom "Fejsbuk" nalogu.

(Alo)