Vladimir Stojković Stojke smuvao Anu Nikolić!
Stojke i Ana

Novi ljubavni par

Vladimir Stojković Stojke smuvao Anu Nikolić!

Izgleda da su Ani Nikolić sportisti zaista slaba tačka, pa je nakon raskida sa nekadašnjim rukometašem Vladom Mandićem, prema pisanju lista ”Alo”, pjevačica sada navodno u vezi sa golmanom Vladimirom Stojkovićem!

U četvrtak uveče, pjevačica i sportista su se prvi put pojavili zajedno na večeri u jednom beogradskom restoranu i tada su počele priče o njihovoj romansi.

- Ana i Stojke su se nedavno našli u istom društvu sa zajedničkim prijateljem, gdje su se zvanično i upoznali. Dugo su ćaskali, a onda su razmijenili i brojeve kako bi ostali u kontaktu. Već sutradan, počeli su da razmjenjuju poruke i da se dopisuju, a ubrzo su se i vidjeli i shvatili da među njima ima hemije i nešto više od prijateljstva. Trenutno im ne odgovara da javno eksponiraju vezu jer su se oboje opekli što su medijima priznali prethodne partnere - priča za “Alo” izvor blizak pjevačici i dodaje:

- Obično se viđaju u Vladimirovoj kući na Dedinju, ali kako će on morati uskoro da otputuje u Grčku, biće im mnogo lakše, pa će Ana svaku slobodnu priliku koristiti da otputuje kod njega, gdje će moći da se opuste i uživaju.

Da sve bude zanimljivije, izgleda da se napravio neobični ljubavni četvorougao, jer se priča se da su Vlada Mandić i Stojketova bivša djevojka Dejana Živković, takođe u vezi.

(Telegraf)