Milan Kalinić se vraća na TV
Milan Kalinić

Poslije tri godine

Milan Kalinić se vraća na TV "Pink"!

Nakon tri godine, Milan Kalinić se vraća na Televiziju „Pink“, gdje je svojevremeno vodio emisije „Sve za ljubav“ i „Leteći start“! Kako „Alo!“ ekskluzivno saznaje, voditelju je na TV „Prva“ istekao ugovor, a u dogovoru sa čelnim ljudima te kuće odlučio je da prekinu saradnju. Izvor otkriva da će se Kalinić opet naći na ružičastoj televiziji.

- Milanu Kaliniću istekao je ugovor na TV „Prva“ i on je sa ljudima iz te kuće imao sastanak i odlučili su da završe saradnju. Dvije godine je bio bez angažmana, a uredno je primao platu. Jedina emisija koju je vodio bila je „Izađi na crtu“, i to samo nekoliko mjeseci. Prilikom gostovanja u „Teletonu“ na „Pinku“, on je iskoristio priliku da porazgovara o novom poslu i eventualnom prelasku na konkurentsku televiziju.

Konačna odluka još nije donesena, on je sada u pregovorima, ali ako se dogovore, Kalinić će najvjerovatnije voditi emisiju „100“ sa Suzanom Mančić. On je poslije tri godine počeo i da gostuje u njihovim emisijama, te smo ga do sada nekoliko puta vidjeli na ružičastoj televiziji - rekao je dobro obaviješteni izvor.

Kako bi provjerili informaciju,redakcija Alo portala je pozvala Milana, ali je ostao nedostupan za komentar do zaključenja broja, dok su ljudi sa TV „Prva“ kratko rekli:

- Ugovor sa Milanom Kalinićem je odavno istekao i nismo obnovili saradnju - naveli su u pres službi te kuće.