Slavica napušta „Grand“ i prelazi u „Siti Rekords“!
Slavica Ćukteraš

Pjevačica mijenja matičnu kuću

Slavica napušta „Grand“ i prelazi u „Siti Rekords“!

Slavica Ćukteraš, bivša zvijezda „Granda“, po svemu sudeći napustiće svoju matičnu kuću i preći u „Siti rekords“, a kako „Alo!“ saznaje, još uvijek se ne zna koliko će za taj transfer biti plaćena. Alo paparaco je juče uslikao pjevačicu kako ulazi u zgradu ružičaste televizije, gdje je obavila preliminarne razgovore.

- Slavici je prije godinu i po istekao ugovor sa „Grandom“, ali je nakon toga za tu produkciju snimila još dva singla. Kada su „Pink“ i njena matična kuća donijeli odluku da završe saradnju i kada je Saša Popović otvorio svoju televiziju, njoj su sa druge strane dali primamljivu ponudu. Nakon toga, sjela je sa svojim bivšim direktorom i razgovarala o tome šta je najbolje za nju, a onda je juče otišla da popriča i sa Milicom Mitrović i, kako stvari stoje, velike su šanse da će od sada biti pojačanje „Sitija“. Pregovara se o svoti za koju bi prešla, tako da ništa nije konačno - rekao je dobro obaviješteni izvor.

Redakcija portala Alo je pokušala da kontaktira sa pjevačicom kako bi provjerili informaciju, ali se do zaključenja broja nije javila.

Podsjećanja radi, Slavica pripada prvoj generaciji zvijezda „Granda“, u kojoj su bili i Bane Mojićević, Stevan Anđelković, Tanja Savić, Darko Filipović i Nemanja Nikolić. Oni su ugovor potpisali na devet godina, a po isteku su svi ostali u produkcijskoj kući u kojoj su u stvorili svoja imena.