Pogledajte pijanu Džesiku Simpson! (VIDEO)
Džesika Simpson

Ne može da hoda

Pogledajte pijanu Džesiku Simpson! (VIDEO)

Fotografi su uspjeli da zabilježe da je majka dvoje djece popila koju čašicu previše. Džesika se vjerovatno malo opustila jer se priprema za svoje vjenčanje, prenosi portal Blic.

Iako je holivudski klub napustila u pomalo dezorijentisanom izdanju, u prvom planu je ipak bila vitka linija Džesike Simpson koju je strogim režimom ishrane i vježbanja dovela do savršenstva. Pjevačica i glumica za noćni izlazak se utegnula u kratku, dekoltiranu haljinu, piše 24sata.hr.

 

Tokom izlaska iz kluba pjevačici je prilikom hodanja pomagao njen vjerenik, Erik Džonson, od kog se nije odvajala. Fotografi su uspjeli da zabilježe da je majka dvoje djece popila koju čašicu previše, ali Džesika se vjerojatno malo opustila jer se priprema za svoje vjenčanje. Par već ima dvogodišnju ćerku Maksvel i 11-mjesečnog sina Ejsa. Zbog dvije uzastopne trudnoće Džesika je imala čak 95 kilograma, ali ove godine uspjela je da dođe na samo 49 kila. Želi da izgleda savršeno za svoju svadbu.

- Ima najbolje tijelo ikad. Osjeća se u boljoj formi nego što je to bila u svojim ranim dvadesetima - tvrde njeni prijatelji.