Čupo i Jelena uživaju u Švedskoj!
Jelena i Čupo

Par ipak zajedno

Čupo i Jelena uživaju u Švedskoj!

Pobjednica rijalitija Jelena Golubović otputovala je u zagrljaj vjereniku Čupi Kalču, koji živi u Švedskoj, gdje uživaju pred njen put za Keniju, u koju ide da pomaže ugroženoj djeci. Iako se spekulisalo da su se rastali, očigledno da je par prevazišao nesuglasice i trenutno uživa u sunčanju i kupanju na jezeru Galeb kod Geteburga, piše portal Alo.

Njihova ljubav, koja je planula na imanju u Lisoviću, očigledno ne blijedi, iako su je mnogi smatrali marketinškim trikom. Kako saznajemo, glumica je u zagrljaj svom dragom odletjela prije pet dana, kada ju je iznenadio kartom koju joj je poslao na kućnu adresu, pa je morala istog trenutka da se spakuje i krene.

- Pošto sam stigla prije nekoliko dana, dugo nismo izlazili iz sobe, jer smo se uželjeli jedno drugog. Ipak je naša veza na daljinu, što nimalo nije lako održati. Trenutno uživamo u mjestu koje se zove Hisingen, koji je okružen prirodom, pa idemo u štenju i na kupanje na obližnje jezero, gdje nema mnogo ljudi, pa možemo da se osamimo.

Super se provodimo i Čupo mi kao pravi domaćin ugađa, a i ja se trudim da njemu bude lijepo. Super je vrijeme, što nam dopušta da u vodi budemo sve vrijeme - kroz osmjeh priča Jelena, koju po povratku u Srbiju očekuju pripreme za put u Keniju, gdje će volontirati i pomagati mališanima koji su na ivici socijalne egzistencije.

- Primila sam već nekoliko vakcina kako bih zaštitila svoje zdravlje, jer ću odlaziti u područja koja su infektivna i zaražena. Ostalo mi je da primim još jednu revakcinu po povratku u Srbiju i spremna sam na put. Iskreno, jedva čekam, jer sam čula da tamo dosta djece umire od gladi, hepatitisa i side i voljela bih da mogu nekako da im pomognem - iskrena je Golubovićeva.