Vjenčanje Novaka i Jelene 9.jula na Svetom Stefanu
Novak i Jelena

Zvaničan datum

Vjenčanje Novaka i Jelene 9.jula na Svetom Stefanu

Srpski teniser Novak Đoković i njegova vjerenica Jelena Ristić vjenčaće se 9.jula na Svetom Stefanu.

Kako saznaje Blic, Đoković želi još jednu titulu na prestižnom turniru a ovog puta je u pitanju Vimbldon, pa će tek onda stati na ludi kamen.

Đoković je detalje vjenčanja i velike zabave prepustio porodici i vjerenici.

“Znate kakve su žene, njima je taj dan najvažniji u životu. Neka bude kako želi mlada. Ko će poslije cio život slušati pridike ako vjenčanje ne prođe kako ona želi”, našalio se nedavno Novak u razgovoru francuskim novinarom.

Đokovići su unaprijed zakupili apartmane na jednom od najluksuznijih ljetovališta na Jadranskom moru. Dosta pažnje je poklonjeno obezbjeđenju, koje će biti na najvišem nivou te niko bez pozivnice neće moći da priđe poluostrvu na dan njihove svadbe. Takođe, sve zvanice na svadbi vijeka, kako je već prozvano vjenčanje tenisera, zamoljene su da ne govore javno o detaljima ceremonije. Navodno, na toj listi su, pored Viktora Troickog, Janka Tipsarevića, Ane Ivanović, Jelene Janković i Nenada Zimonjića, još i Endi Marej, Marija Šarapova i druga imena iz svijeta tenisa.

Podsjetimo, Novak i Jelena vjerili su se u septembru prošle godine, poslije osam godina veze. Vjeridbu su objelodanili na društvenoj mreži twitter dok su bili u Monte Karlu.