Seka  i Rada iskulirale jedna drugu na Junfestu! (FOTO)
Rada Manojlović

Nijesu su pozdravile

Seka i Rada iskulirale jedna drugu na Junfestu! (FOTO)

Pjevačice Seka Aleksić i Radmila Manojlović očigledno i dalje nijesu u dobrim odnosima, jer su se u četvrtak uveče iskulirale u šatoru na „Junfestu“. Naime, Manojlovićeva je silazila sa bine, kada je pored nje prošla Aleksićeva, a njihov susret je prošao bez pogleda i pozdrava, piše Alo.

- Netrpeljivost između Seke i Rade traje već nekoliko godina. U četvrtak su na „Junfestu“ nastupale „Zvijezde Granda“, među kojima je bila i Rada, a odmah nakon njenog nastupa na binu je trebalo da se popne Seka. Svi u VIP šatoru su znali da njih dvije nisu u dobrim odnosima, te su čekali trenutak njihovog susreta kako bi vidjeli da li će se pozdraviti.

Međutim, to se nije desilo. Rada je silazila sa bine i sa svojim menadžerom je krenula ka bekstejdžu, dok je Seka samo prošla pored nje, ne pogledavši je. Odmah se vidjelo da između njih dvije postoji neki problem - izjavio je za Alo izvor koji se našao na licu mjesta, i dodao da je Rada u više navrata pokušavala da sazna zašto Seka ima problem sa njom.

- Rada zaista nema nijedan problem sa drugim kolegama, i zato je htjela da sazna šta Seka ima protiv nje. Nikada nije ništa loše pričala o njoj niti su imale sukob. U nekoliko navrata je pokušavala da vidi zašto se njena koleginica tako ponaša, ali to joj ni dan-danas nije pošlo za rukom. Seka joj se i dalje ne javlja, pa je Rada odlučila da čini isto što i ona. Inače, obje su oduševile publiku svojim nastupom na festivalu - kaže izvor, koji je dobro upućen u cijelu priču.

Redakcija portala Alo je u namjeri da provjeri ove informacije i sazna zašto se nisu javile jedna drugoj, kontaktirali Manojlovićevu.

- Bila je gužva i ja sam se sklonila sa strane. Bila sam mokra i samo sam htjela da izađem. Djevojka je prošla sa 20 ljudi oko sebe i stvarno ne treba da je zaskočim i javim joj se zbog vas novinara, da ne pomislite da smo u svađi - izjavila je Rada za „Alo!“, dok do komentara Seke Aleksić redakcija Alo portala nije uspjela doći.

Svađa preko fejsbuka!

Netrpeljivost između Seke i Rade traje od prije nekoliko godina kada je Aleksićeva prozivala mlađu koleginicu na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Seka je svojevremeno prozivala Radu na Fejsbuku, i to direktno, navodeći njeno ime i prezime. To je baš bio šok za fanove obje pjevačice, dok Manojlovićeva nije željela da joj odgovara. Ipak, pjevačica je u nekoliko navrata napisala statuse koji su se odnosili na koleginicu, ali je nije nazvala imenom i prezimenom - kaže izvor, koji je upućen u priču.