Supruga Borisa Bekera oduševljena ljepotama Svetog Stefana
Boris Beker i Šarl Lili Kersenberg

"Pronašla mir"

Supruga Borisa Bekera oduševljena ljepotama Svetog Stefana

Nakon što je prisustvovao vjenčanju svog učenika Novaka Đokovića, trener Boris Beker odmarao je sa svojom suprugom Šarl Lili Kersenberg na našem prelijepom ostrvu.

Nakon vjenčanja, par se odmarao u jednoj od vila na Svetom Stefanu. 

Zanosna Lili, koja je bila holandski model, komentarisala je na jednoj od fotografija da je pored mora pronašla svoj unutrašnji mir.

Kako piše B92, bivši teniser Boris Beker takođe je dijelio fotografije sa Svetog Stefana, ali nigdje nije pominjao kako se proveo na svadbi Novaka Đokovića.

Inače, Boris i Lili su u braku već 5 godina i imaju sina, dok Boris iz prethodnog braka i vanbračne veze ima još troje djece. 

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.