Najpoznatija beba dobila dublerku
Kim i Kanje

Nort Vest

Najpoznatija beba dobila dublerku

Rijaliti zvijezda Kim Kardašijan i njen suprug Kanje Vest zaista ne štede novac kada je u pitanju bezbjednost njihove ćerke Nort Vest.

Par je do sada na svoju jednogodišnju ćerku već potrošio milion i po eura, a sada su joj angažovali i dublerku koju godišnje plaćaju 630 000 eura! 

"Kim i Kanje su angažovali bebu koja mnogo liči na Nort kako bi je na taj način zaštitili od paparaca“, navodi izvor za magazin „Gracija“. 

Njih dvoje su išli toliko daleko da su organizovali audiciju. 

"U Los Anđelesu je bila audicija, a angažovali su čak i dublerku svoje dadilje kako bi zbunili paparace“, dodaje isti insajder.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.