Nole je prasnuo u smijeh kad me je vidio
Novak Đoković

Dvojnik Novaka Đokovića

Nole je prasnuo u smijeh kad me je vidio

Nenad Čokovan nedavno je upoznao Novaka Đokovića na snimanju reklame o slavnom teniseru, u kojoj se pojavljuje kao njegov dvojnik.

"Imao sam čast da upoznam Novaka. Kada sam ga vidio prvi put, prišao mi je sa osmjehom i rekao: "Isti si ja“ i prasnuo je u smijeh.

Rekao sam mu: "Ne, ti si isti ja“, pa smo se tek onda smijali. Nole je nevjerovatno duhovit. Izgleda da ga moje prisustvo kao dvojnika inspiriše i zato me zasmijava. On je čovjek velikog srca. Za kratko vrijeme me je oduševio. Cijenio sam ga kao sportistu, ali moram da kažem da je mnogo veći kao čovjek", kaže Čokovan.

Ovaj mladić je svega tri dana stariji od Novaka. Zato kroz šalu kaže da on ne liči na Noleta, već je obrnuto.

nenadcokovannovakdokovic1

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.