Ipak se ne razvode
Bijonse i Džej Zi

Izjava majke pop dive

Ipak se ne razvode

U posljednje vrijeme u medijima ne prestaju da kruže glasine da je brak najmoćnijeg para na svijetu Bijonse i Džej Zija u velikoj krizi, na šta se oglasila majka pop dive koja tvrdi suprotno.

Od kako su otpočeli zajedničku turneju, pjevačica Bijonse i reper Džej Zi ne prestaju da pune novinske stupce. Naime, već duže vrijeme šuška se da su na korak od razvoda i da brak održavaju zbog ćerkice Blu, ali i zbog turneje koja još uvijek traje. 

Sada se oglasila i Bijonsina majka, Tina Nouls koja tvrdi da je u braku njene ćerke sve kako treba, prenio je portal TMZ. 

Pa, iako je pjevačica menjala riječi pesama i koristila situacije da čak javno isproziva svog supruga za navodne prevare, čini se da je u njihovom braku ipak sve u najboljem redu. 

I dok svakim danom mediji pišu da je razvod neminovan, Bijonse redovno postavlja fotografije svoje srećne porodice na društvene mreže.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.