Lady Gaga i vjenčanje u svemiru?
Lejdi Gaga

Šokantno kao i uvijek

Lady Gaga i vjenčanje u svemiru?

Čini se kako Lady Gaga nije previše oduševljena idejom o uobičajenom vjenčanju na Zemlji. Naime, ako je vjerovati izvorima, pjevačica se iduće godine planira udati, ali u svemiru!

Baš kao i uvijek, uspjela je šokirati.

'Lady Gaga i Taylor Kinney žele jedno drugom dati životno obećanje, a smatraju kako je let u svemir prevelika prilika da bi ju propustili', izjavio je neimenovani izvor za Daily Star.

'Tipično je za nju da želi najmanje formalno vjenčanje ikad. S obzirom da u svemiru neće biti svećenika, vjenčanje će biti samo simulacija. Oni ionako ne mare za formalnosti. Riječ o davanju životnog obećanja jedno drugom' nastavio je.

Gaga će iduće godine učestvovati na prvom komercijalnom letu u svemir. Na tom će letu izvesti svoj hit 'Applause' a svi oni koji žele učestvovati u tom jedinstvenom događaju, morat će platit 250 000 dolara po osobi. Kako je sama izjavila, veseli se prilici za 'širenje ljubavi s druge strane svemira'.

Lady Gaga će se za taj perfomans pripremati mjesec dana prije leta, kako bi bila sigurna da će njeno tijelo izdržati promjene atmosferskog pritiska tokom pjevanja.

Kao i svakog puta do sada extravagancija je u prvom planu, nadajmo se da je ovaj put neće koštati glave.


Izvor: dnevnik.hr

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.