Stalone snima film o svom životu
Silvester Stalone

Dokumentarac

Stalone snima film o svom životu

Čuveni Silvester Stalone snimiće dokumentarni film o svom životu, a u tome će mu pomoći njegova devedesetogodišnja majka Džeki.

Stalone kaže da se njegove kolege na ovakav potez odlučuju kada se spremaju da odu u penziju. Međutim, on se osjeća kao mladić i smatra da je dužan da svojoj publici prikaže kakav je život vodio od djetinjstva.

"Vrijeme je da se sazna kroz šta sam sve prolazio u djetinjstvu. Iz škole su me izbacili 14 puta, a uspio sam da završim glumu", rekao je čuveni glumac i dodao:

"Moje kolege takve filmove snimaju kad žele da odu u penziju, ja se osjećam kao da imam 20 godina i nemam namjeru da prestanem da snimam, jer imam najbolji posao na svijetu."

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.