Slađa Đogani postala snajka srpske policije!
Foto:novostionline

Zaklela se na vječnu ljubav

Slađa Đogani postala snajka srpske policije!

Pjevačica Slađana Delibašić u četvrtak je stala na ludi kamen i na vječnu ljubav zavjetovala 15 godina mlađem dečku Milanu Pejoviću! Bivša supruga densera Đoleta Đoganija i pripadnik Žandarmerije sudbonosno "da" izgovorili su u crkvi Ružica na Kalemegdanu, u prisustvu porodice i najbližih prijatelja.

Mladenci su na vjenčanje došli sa deset minuta zakašnjenja, a među zvanicama bili su Slađina sestra i brat sa porodicom. Odjevena u raskošnu bijelu vjenčanicu, popularna denserka i pjevačica naposredno prije vjenčanja priznala je da ima tremu, ali da je sve lakše kada je Milan pored nje.

- Osjećaj kad znaš da pripadaš nekom je zaista nevjerovatan - rekla  je za Večernje novosti po izlasku iz crkve nasmijana mlada Slađana Delibašić Pejović. - Ljubav sa Milanom desila se na prvi pogled. On je u meni našao sve što mu je nedostajalo, kompletnu i ostvarenu ženu, što je svakom muškarcu bitno. Potomstvo još ne planiramo, ali bih voljela da imamo dvoje djece.

Novopečeni bračni partneri, koji su bili samo dva mjeseca u vezi, za početak će živjeti kod Slađe. Njene ćerke, Silvija i Marinela, iz braka sa denserom Đoletom Đoganijem, juče su u crkvu došle pred kraj vjenčanja.

- Bile smo iznenađene maminom odlukom da se ponovo uda, jer se sve brzo odigralo - rekla nam je Marinela Đogani. - Milana poznajemo kratko, ali imamo odličan odnos i nadam se da će tako ostati. I naš tata je podržao mamu, zašto da ne!, pišu Novosti.

Posle crkvenog vjenčanja, mladenci su se zavjetovali na vječnu ljubav i u opštini Voždovac, a svadbeno veselje održano je u restoranu "Vatrenka" na Zemunskom keju.

(novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.