Dejvid Bekam pao sa motora
Dejvid Bekam

Srećom prošao bez povreda

Dejvid Bekam pao sa motora

Bivši fudbaler Dejvid Bekam je doživio manju nesreću nakon što je pao sa svog motora pošto je napustio jedan studio za tetoviranje.

Prema pisanju američke štampe, bivši fudbaler je izgubio kontrolu tokom preticanja, te pao na zemlju, ali je svom srećom prošao bez povreda,prenosi Alo.

On je zatim tražio pomoć radnika u salonu za tetoviranje da pomjere motor, kako bi pozvao šlep službu.
Ovo nije prvi put da je Bekam učestvovao u jednoj saobraćajnoj nezgodi, nakon što je prije samo nekoliko mjeseci svojim džipom udario u druga kola ispred svoje kuće.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.