6 nepoznatih detalja sa vjenčanja
Anđelina Džoli i Bred Pit

Bredovo i Anđelinino vjenčanje

6 nepoznatih detalja sa vjenčanja

Anđelininu vjenčanicu vjerovatno ste svi vidjeli, ali da li znate koju je pjesmu odabrala da je prati dok ide do oltara? Otkrivamo vam šest nepoznatih detalja s vjenčanja najpoznatijeg holivudskog para.

1. Dok je Angelina koračala do oltara, njihova djeca i prisutne zvanice pjevali su “Here comes the bride”.

2. Dok je par napuštao kapelu svi su “pjevali” svadbeni marš jer nije bilo benda, niti muzike.

3. Brad je zaboravio da spakuje kravatu pa ju je navodno pozajmio od sina.

4. Na vjenčanju je sve mirisalo na jasmin i ruzmarin.

5. Mladenci nisu kupovali svadbenu tortu već su je napravili njihovi klinci, na čelu s desetogodišnjim Paxom. Torta je bila od čokolade i vanile, ukrašena jestivim cvijećem.

6. S obzirom na to da je Angelinina majka umrla od raka jajnika, kako bi joj odala počast, glumica je nosila majčin prsten, a njen brat James ukrasnu iglu u obliku anđela iz mamine kutije s nakitom.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.