Sofija Vergara se ponovo pohvalila svojim seksi partnerom
Sofija Vergara

Hvalisava Sofija

Sofija Vergara se ponovo pohvalila svojim seksi partnerom

Sofia Vergara i Joe Manganiello u vrhu su liste najseksepilnijih holivudskih parova i na svakom koraku se trude da pokažu koliko su zaljubljeni. Tako se zvijezda serije “Modern family” nedavno pohvalila svojim dragim u jednoj televizijskoj emisiji.

“On je tako seksi! Divan je. Zabavlja me, što je jako važno“, rekla je glumica. Kada joj je voditeljka rekla da su fanovi Sofiju i Joea već nazvali “Joefia”, glumica je odgovorila da je sigurna kako će veza potrajati, iako su zajedno tek tri mjeseca.

SofijaVergaraiDzoMandjanelo

“Vas dvoje ste savršen par. Da sam na vašem mjestu, postavila bih ogledala po cijeloj kući i samo bismo se gledali” – našalila se voditeljka, a Sofia je kratko odgovorila: “Samo to i radimo. Kada smo zajedno, ne gledamo TV već jedno drugo“.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.