Kris Braun napokon progovorio o Rijani
Rijana

Samo se zabavljamo

Kris Braun napokon progovorio o Rijani

Problematični pjevač Kris Braun progovorio je o svom odnosu sa bivšom djevojkom Rijanom.

Kris se nedavno, po ko zna koji put, pomirio sa curom Karueče Tran, iako mediji nagađaju kako pjevač sve vrijeme zapravo pokušava da se pomiri sa Rijanom, koju je brutalno premlatio 2009. godine.

"Rijana i ja smo dobri prijatelji. Družimo se i to nije ništa ozbiljno, jer niko od nas ništa ne pokušava. Samo se zabavljamo", otkrio je nedavno u emisiji Entertainment Tonight. Na pitanje je li pjesma "Bajan beauty" na novom albumu "X" o slavnoj Riri (bajanskim jezikom priča se na Barbadosu, odakle je slavna pjevačica), Kris je odgovorio: "Uopšte nije. To su samo pretpostavke fanova, zbog naše prošlosti. Ali, ako će se tako album bolje prodavati, nemam ništa protiv. No, prošlo je već previše vremena. Koliko ću još puta morati da pričam o toj situaciji?"

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.