Holivudski zavodnik spreman da postane otac
Bredli Kuper

Očinstvo

Holivudski zavodnik spreman da postane otac

Poznati holivudski glumac Bredli Kuper kaže da je spreman za najvažniji korak u životu svakog muškarca, a to je očinstvo.

Kuper je već duži period u vezi s britanskim modelom Suki Vaterhaus pa iako do sada nije bilo riječi o njegovoj ženidbi, glumac se nada da će uskoro imati prilku da podiže i vaspitava svoje dijete.

U intervjuu koji je dao za "Square Mile" slavni glumac je izjavio: "Jedva čekam da postanem otac. Jako mi je žao što moj otac nije tu da vidi svoje unuke, ali siguran sam da je znao da sam se oduvijek radovao pomisli na roditeljstvo. Upravo to je moj slijedeći veliki korak u životu".

Njegova sedamanest godina mlađa djevojka Suki se još uvijek nije izjašnjavala o tome da li uskoro želi da se ostvari u ulozi majke.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.