Halitu Ergenču posle “Sulejmana” niko ne nudi uloge
Halit Ergenč

Na mukama

Halitu Ergenču posle “Sulejmana” niko ne nudi uloge

Turski glumac Halit Ergenč je na ozbiljnim mukama, jer mu posle serije "Sulejman Veličanstveni", u kojoj igra velikog osvajača, više niko ne nudi ulogu. Mada mu je ova rola donijela ogromnu popularnost i zaradu, Ergenč nije zadovoljan trenutnom situacijom na poslovnom planu.

Na pitanje u kom projektu ćemo ga gledati ove sezone, glumac koji se po završetku snimanja serije odmah riješio brade, je odgovorio:

- Ni u jednom, jer nisam dobio nikakvu ponudu!

Izgleda da je uloga sultana Sulejmana previše obilježila Halita, pa režiseri ne žele da ga angažuju, sve dok serija ne padne u zaborav, jer strahuju da će ga gledaoci poistovijetiti s ulogom koju je igrao pune četiri godine. Glumac se u međuvremenu posvetio porodici i sinu Aliju, dok njegova supruga, glumica Berguzar Korel snima seriju "Časni ljudi".

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.