Georgiev jedva čeka da se oženi
Vlado Georgiev

Zaljubljen?

Georgiev jedva čeka da se oženi

Drage dame, dobra vijest. Ili loša, zavisi od toga kako na to gledate. Vlado Georgiev je riješio da se ženi.

- Ženio bih se čim prije! Prvom prilikom i jednostavno ne mogu da dočekam taj dan - rekao je kroz smijeh Vlado u razgovoru za „Blic“.
Ipak, Georgiev nije želio da odgovori direktno na pitanje da li već postoji neka konkretna dama pored koje planira da se skrasi, niti kada će se to desiti.
- Po mom osmjehu se vidi da se dobro osjećam. Sada ja odgovor uvijam u takozvane oblande. Ali da, Vlado Georgiev ima kez - rekao nam je pjevač, iz čega se dalo zaključiti da je emotivno zadovoljan i da vjerovatno ima djevojku.
Uz njega je to nezaobilazna tema, a kaže i da ga majka sve češće pita kada će se oženiti i nagovara ga da to bude što prije.
Ono što je sigurno jeste da svadbe i ženidbe neće biti prije Vladovog koncerta u Novom Sadu 21. novembra. Ali nije isključeno da će se u publici naći neka od njegovih simpatija, bar sudeći prema njegovom osmjehu kada smo ga to pitali.
- Pripremili smo nešto novo za koncert 21. novembra u Spensu, ali ne smijem da otkrivam šta. Šou će biti sličan onom koji sam imao u Areni. Spens je odličan koncertni prostor i napravićemo pravu žurku - kaže pjevač koji je ljeto proveo uglavnom u svom rodnom Herceg Novom, a imao je nekoliko nastupa na Kanli kuli.
Karte za novosadski koncert su u prodaji po cijenama od 1.000 i 1.300 dinara.
Inače, Vlado je nedavno bio u žiži interesovanja i zbog svojih aktivnosti na društvenim mrežama. Tako su svi imali priliku da maltene uživo prate njegov „sukob“ s Parking servisom. On je vrlo oštro na Tviteru izrazio svoje nezadovoljstvo jer mu je pauk odnio automobil. 
- Desilo se da sam stao bukvalno na pet minuta da platim neki račun, ali nažalost, „Parking servis“ vreba i trudi se da nam čini život što težim i gorim. Došao sam kod njih i rekao im: „Vratite mi auto koji ste mi ukrali“, a oni su mi rekli da hoće ako platim troškove odnošenja. To je totalna katastrofa, ali u slučaju ove zemlje vrlo legitimna - kaže kantautor ne odustajući od tvrdnji da je u pravu.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.