Milica Pavlović uradila tetovažu od čistog zlata!
Milica Pavlović

Pomjera granice

Milica Pavlović uradila tetovažu od čistog zlata!

Za potrebe snimanja „Fantastik šoua“ atraktivna brineta oslikala je ruku poput svjetskih zvijezda Bijonse i Majli Sajrus

Milica Pavlović riješila je da prošara svoje tijelo, i to tetovažom od dvadesetčetvorokaratnog zlata, piše Kurir.
Popularna pjevačica istetovirala je na lijevoj ruci tribale, a na ovaj korak se odlučila za potrebe snimanja „Fantastik šoua“, koji se emituje na televiziji Pink. Atraktivna brineta promijenila je i stil, pa se, umjesto pocepanih farmerica i kratkih šorceva, pojavila u dugoj crnoj providnoj haljini sa velikom ogrlicom, zbog čega su se u studiju mogli čuti komentari da podseća na egipatsku kraljicu.
Ako je suditi po fotografiji, Milici ova promjena odlično stoji, a ne sumnjamo da je i na sceni bila dominantna. 
Inače, Pavlovićeva, otkako se pojavila na estradnoj sceni, pomjera granice. Prva je pjevačica u našoj zemlji koja je uradila zlatnu tetovažu, dok je u inostranstvu ovaj vid oslikavanja tijela zlatom potpuni hit.
U poslednje vrijeme čuveni gold tatu se može vidjeti na tijelu svjetskih pop diva kao što su Bijonse, Majli Sajrus i mnoge druge.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.