Slobodan Vasić u Cecinoj sobi!
Slobodan Vasić

Pohvalio se

Slobodan Vasić u Cecinoj sobi!

Zvezda „Granda“ Slobodan Vasić nedavno je nastupao u jednom klubu u Sloveniji, a najveće iznenađenje ga je sačekalo kada je vidio u kojem apartmanu će prenoćiti.

Naime, pjevač je bio u sobi u kojoj je prije njega boravila folk zvijezda Svetlana Ceca Ražnatović. S obzirom na to da je Ceca na vratima ostavila autogram, Vasić je to uslikao i okačio na svom Fejsbuk profilu.

- Sviđa mi se kako su mislili na mene - napisao je ispod fotografije Sloba, a i pohvalio se đakuzijem koji se nalazi u apartmanu.

 ( Izvor: Alo )

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.