Majli Sajrus čeka bebu sa Švarcenegerovim sinom?
Majli Sajrus i Patrik Švarceneger

Tračevi krenuli u drugom pravcu

Majli Sajrus čeka bebu sa Švarcenegerovim sinom?

Majli Sajrus danas je prepoznatljiva kao provokatorka muzičke industrije, a sada su tračevi krenuli u drugom pravcu.

Otkada su izašle fotografije na kojim se ljubi sa novim momkom Patrikom, sinom Arnolda Švarcenegera, svi žele da znaju nešto više o njihovoj vezi. 

Američki mediji sada pišu i kako je 22-godišnja Majli trudna. Navodno je uradila test za trudnoću i saznala da je trudna, piše Life&Style.

"Jedan test je bio negativan a drugi pozitivan, a njeni  prijatelji uvjereni su da će Majli biti mama", otkrio je izvor.

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.