Marija Mihajlović: Ukidaju mi slobodu govora!
Marija Mihajlović

Nema namjeru da napusti TLZP

Marija Mihajlović: Ukidaju mi slobodu govora!

Marija Mihajlović, član žirija TLZP, nastavlja da tvrdi da Tv Prva i Grand produkcija favorizuju takmičara Baneta Mojićevića u emisiji Tvoje lice zvuči poznato.

Iako je zbog svog neargumentovanog posta na Fejsbuku naišla na osudu pomenutih aktera, pjevačica i članica žirija nema namjeru da pred finale napusti TLZP.

- Niko mi nije rekao da će me izbaciti iz šoua i to bi posle svega bilo bez veze jer bismo tako direktno ugrozili slobodu govora. Moje mjesto u ovom šouu je da razmišljam o svakom takmičaru. Vrlo je jasno da se Bane favorizuje, zbog toga sam i reagovala. To su primijetili i ostali učesnici i nimalo im nije prijatno. Mojićević jeste vanserijski talenat i predobar dečko, ali ja težim ka tome da svi imaju isti tretman - izjavila je Marija, a prenosi Kurir.

Vokalni trener učesnika poručuje da njoj niko ne može da zabrani šta će da piše na svom profilu na Fejsbuku.

- Meni niko ne može da zabrani šta ću da pišem na svom profilu. Nemam ništa protiv Granda ili Prve, ali smatram da treba da postoji jednak prostor za sve - smatra Marija, koja tvrdi da ne favorizuje glumicu Jelenu Gavrilović.

- Nije tačno da je Jelena moj favorit. Nikog ne favorizujem. Mjesto žirija mi je silom prilike nametnuto, mene najviše zanima rad s takmičarima - završava ona.

(Izvor:Novosti)

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.