Nikolija: Tata je oduševljen Reljom
Nikolija Jovanović

Otkrila

Nikolija: Tata je oduševljen Reljom

Pjevačica Nikolija Jovanović otkrila je da je njen tata Vlada oduševljen budućim zetom.

- Moj otac je godinama odbijao da upozna moje momke, rekao je da neće da upozna nijednog dok ne vidi vjerenički prsten na mojoj ruci. Kao što vidite, napravio je izuzetak - kroz osmjeh kaže Nikolija i dodaje:

- Prirodno mi je da dečka upoznam s tatom i svi se stvarno slažemo kao velika porodica. Tata je vrlo zadovoljan i rekao mi je da je Relja pametan i dobar dečko. Ne znam kada će me zaprositi, mada nas dvoje nismo zaljubljenici u svadbe i cijele te ceremonije i haos - priznaje pjevačica koja kao i svaka žena voli da kupuje.

- Pazarim kad stignem i gdje stignem. Preko dana sam ležerno obučena, dok uveče eksperimentišem. Relja ima svoj stil, slijepa sam u ljubavi, tako da mi ne smeta šta god da obuče - kaže pjevačica.

Alo

Komentari

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.