Dlačice u intimnoj regiji mogu  da vam poboljšaju seksualni život
Foto: Ilustracija

Dlačice u intimnoj regiji mogu da vam poboljšaju seksualni život

Sada oni koji vole da je dolje malo neuredno imaju izgovor da se sutuacija ne mijenja.

Sve je veći broj žena koje se odlučuju da bace brijače i ne koriste ih više za sređivanje intimne zone jer je prirodni izgled koji propagira i veliki broj poznatih ličnosti opet u modi.

Neki eksperti vjeruju da dlačice u ovoj regiji mogu zapravo da vam poboljšaju seksualni život. Doktorka Alisa Dvek otkrila je da žbun tamo dolje može da vas učini privlačnijom muškarcima. Iako ovo nije baš estetski dobro i privlačno svima, dlačice prikupljaju na sebe feromone koji žene čine privlačnijim muškarcima.

Ovo nije jedini dobar razlog za gajenje male baštice tamo dolje. Prihvatanje sopstvenog krzna zapravo poboljšava seks i čini ga prijatnijim. Doktor Strečer smatra da dlačice mogu da pomognu muškarcu da duže ostane u erekciji.

"Prije centralnog grijanja, dlačice u intimnoj zoni su održavale genitalije toplim. Ako biste vašeg muškarca stavile u frižider, izgubiće erekciju", rekla je ona.

Ulja koja se takođe skupljaju na dlačicama mogu da posluže kao lubrikant čineći tako predigru zanimljivijom i lakšom. Ovako nećete partnera grebati i bockati dlačicama koje tek izrastaju.

U modi su različite frizure za intimnu zonu, pa pustite mašti na volju, prenosi Telegraf.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.