Rukometaši poraženi od Bjelorusije
Foto: AA

Rukometaši poraženi od Bjelorusije

Muška rukometna reprezentacija Crne Gore poražena je večeras u Gracu od Bjelorusije 36:27 (17:11), u utakmici posljednjeg, trećeg kola A grupe Evropskog prvenstva.

Tim porazom crnogorski rukometaši ostali su bez druge faze šampionata, a takmičenje u grupi završili su kao trećeplasirani.

Izgubili su i od Hrvatske 27:21, a pobijedili su Srbiju 22:21.

Crnogorski rukometaši nijesu ponovili izdanje protiv Srbije, a odigrali su možda i najlošiji meč u Gracu.

Loša partija u napadu, sa dosta iznuđenih šuteva, ali i tehničkih grešaka.

Crnogorska odbrana nije bila na svom nivou, a primila je dosta golova iz polukontri i brzog centra.

Bjelorusiju je do pobjede i drugog mjesta vodio Mikita Vailupaua sa sedam, dok su po pet pogodaka postigli Sergej Šilovič i Arrtsjom Karalek.

U crnogorskoj selekciji, na čijem se golu istakao Nebojša Simić sa 15 odbrana, Vladan Lipovina je postigao pet, a po gol manje Filip Vujović i Vasko Ševajević.

U drugom meču te grupe, u 20 sati i 30 minuta, sastaće se Hrvatska i Srbija.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.