Taksi udruženja iz Berana podržala ugostitelje: Dozvoliti rad i usvojiti mjere subvencije
Taksi udruženja

Taksi udruženja iz Berana podržala ugostitelje: Dozvoliti rad i usvojiti mjere subvencije

„Smatramo da Berane treba da dobije status kao i ostale opštine i omogući se rad ugostiteljskim objektima, a našoj djelatnosti se opredijele subvencije u iznosu ne manjem od 50% jer je naš rad upitan zbog izuzetno loših uslova poslovanja“, navodi se u saopštenju beranskih taksi udruženja City, Lim i Moj taxi iz Berana.

Ističu da su taksi udruženja i ugostiteljski objekti u Beranama u teškoj su situaciji zbog vladinih mjera za sprečavanje širenja virusa korona.

„U potpunosti podržavamo zahtjeve beranskih ugostitelja u dijelu da im se omogući ponovni rad i dodijele subvencije za mjesec jul. Zbog zabrane rada ugostiteljskim objektima, posledice u poslovanju osjeća i naša djelatnost. Kada se tome dodaju i loši socioekonomski uslovi i zatvorenost granica, naše poslovanje je upitno u narednom periodu.

Zato smatramo da Berane treba da dobije status kao i ostale Opštine i omogući se rad ugostiteljskim objektima, a našoj djelatnosti se opredijele subvencije u iznosu ne manjem od 50% zbog izuzetno loših uslova poslovanja“, stoji u saopštenju taksi udruženja City, Lim i Moj taxi iz Berana.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.