Foto: Screenshot

"Ja sam došao ovde za igumana, da je valjao neko iz Berana, bio bi iz Berana; Beranci su kriminalci, kockari"

Na društvenim mrežama pojavio se zanimljiv video klip, u kojem je glavni lik svešteno lice koje za sebe kaže da je iguman. U opisu snimka navodi se da je snimljen razgovor, ispred manastira Đurđevi stupovi kod Berana, između sveštenika i okupljenih vjernika.

Svešteno lice u jednom trenutku kaže: "Ja sam došao ovde za igumana, da je valjao neko iz Berana, bio bi iz Berana. Beranci su kriminalci, kockari..." 

Prema podacima sa zvaničnog sajta eparhije budimljansko-nikšićke kojoj pripada manastir Đurđevi stupovi kod Berana, nastojatelj  manastira je Arhimandrit Danilo (Trpčevski).

Poslušajte i pogledajte video. 

Evo, Beranci, vi koji ste pripadnici SPC šta vam misli sluga crkve Srbije - da ste kriminalci, kockari.

Video snimljen ispred manastira Đurđevi stupovi u Beranama @antena_m @PortalAnalitika @mportal_me @Portal_Standard @Aktuelnome pic.twitter.com/ggAcJz4RVo

— Dante’s Beatrice (@portinaribeatr) September 5, 2024
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RADOSAV (@radosavvrbica)

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.