Državljaninu Češke nakon udesa u tunelu Klisura ukrali motor
Ilustracija

Slučaj prijavljen policiji

Državljaninu Češke nakon udesa u tunelu Klisura ukrali motor

Državljaninu Češke, koji je juče imao udes sa motorom na putu od tunela Klisura prema Lubnicama, odnosno Beranama, ukraden je motor.

Portalu RTCG su iz beranske policije kazali da im je slučaj tek danas prijavljen, iako je Čeh hospitalizovan u KBC Berane zbog loma ruke.

viberimage202409241538448721444x900

Foto: Facebook

“Nama udes uopšte nije prijavljen juče, a danas nam je prijavljeno da je stranom državljaninu ukraden motor preko noći. Da nam je na vrijeme javljeno, mi bismo obezbijedili mjesto nezgode i obezbijedili motor. Ovako, bojim se da je kasno”, kazao je sagovornik iz policije.

Neki od beranskih motorista danas su preko društvenih mreža prenijeli apel državljanina Češke da mu se pomogne da pronađe motor, dok on leži u bolnici.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.