Ministarka i direktorica posjetile COVID pacijente Infektivne klinike
Foto: Ministarsvo zdravlja

Ministarka i direktorica posjetile COVID pacijente Infektivne klinike

Ministarka zdravlja, dr Jelena Borovinić Bojović i direktorica Kliničkog centra Crne Gore (KCCG), dr Ljiljana Radulović posjetile su COVID pacijente Infektivne klinike.

U viziti su bili i direktorica klinike, dr Ivana Đuković Savović sa kolegama koji 24 sata dnevno brinu o pacijentima. Na Infektivnoj klinici se liječi 51 COVID pacijent.

¨Oni su u dobrom opštem stanju i riječ je, pretežno, o građanima starije dobi. Na Infektivnoj klinici su sporadično i mlađi pacijenti, u većini slučajeva, na žalost, nevakcinisani.
U KCCG se trenutno, na svim odjeljenjima, od COVID-a oporavlja 146 pacijenata.¨ poručili su u saopštenju.

 

 

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.