Goca Tržan ulazi da se raspravi sa bivšim mužem!
Nekada srećna porodica

Bomba na Farmi

Goca Tržan ulazi da se raspravi sa bivšim mužem!

Jedna od ideja producenata je da pjevačica uđe na imanje u Lisoviću na nekoliko dana, i da pred kamerama raspravi sa suprugom Ivanom sve bračne nesuglasice.

Kako saznaje Telegraf, producenti žele da napravu pravu “špansku seriju” na “Farmi“, pošto namjeravaju da na imanje u Lisoviću ubace dvoje bivših supružnika koji su trenutno u pravom medijskom klinču – Gocu Tržan i Ivana Marinkovića.

Ideja organizatora šou-programa TV “Pink” jeste da pjevačica uđe na nekoliko dana, što znači da bi u tom slučaju nastao pravi spektakl u Lisoviću. Tada bi nekadašnji bračni par mogao da raščisti svoje probleme, koji su i žiži javnosti.

Da podsjetimo, Goca i Ivan su prije samo nekoliko dana osuli “drvlje i kamenje” jedno po drugom. Pjevačica je svog bivšeg supruga optužila da joj je prijetio batinama i krišom uzimao novac sa računa, dok je Marinković iznio detalje krvničke svađe u kojoj je Tržanova posegla za hladnim oružjem.

Kao što je poznato, i Goca i Ivan su nedavno posjetili Centar za socijalni rad kako bi se borili za svoju ćerku Lenu. Bivša članica grupe “Tap 011″ posjetila je ovu instituciju da bi zaštitila dijete od Marinkovića, pošto sumnja da njenog nekadašnjeg supružnika jure utjerivači dugova, kao i da se on odao alkoholu. S druge strane, Ivan je istakao da neće dozvoliti bivšoj supruzi da mu otme dijete.

Ovo je samo jedno od iznenađenja koji producenti imaju u planu. Međutm, može takođe da se desi i da Goca ne uđe na “Farmu”, sve u zavisnosti od toga kako se situacija na imanju bude odvijala, kao i od procjene organizatora koliko bi to bilo zanimljivo gledaocima šoua.

Kao što je i ranije potvrđeno, 60 kandidata je u opticaju za učešće u petom serijalu “Farme”, i prema potrebi, neko od njih će najvjerovatnije dobiti šansu da se takmiči u rijalitiju, koji će trajati četiri meseca. U nedjelju uveče počinje spektakl, a u Lisović odlazi prva tura od 30 takmičara.

(Telegraf.rs)