Ljekar sa VMA polomio supruzi rebra, nanio joj povrede glave, butina, vrata, ruku...
Ilustracija

Ljekar sa VMA polomio supruzi rebra, nanio joj povrede glave, butina, vrata, ruku...

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je sudu da odredi pritvor do 30 dana ljekaru sa Vojno-medicinske akademije N.O, osumnjičenom za prebijanje supruge.

Pritvor je predložen da ne bi uticao na svjedoke, zbog opasnosti da će učiniti ili završiti krivično djelo kojim prijeti, zato što je za krivično djelo za koje je osumnjičen propisana kazna zatvora do pet godina, a djelo je izvršeno sa elementima nasilja, kao i zbog uznemirenja javnosti, sapšteno je iz ovog tužilastva, prenio je Tanjug.

Osumnjičeni ljekar se danas u prisustvu svog branioca na saslušanju branio ćutanjem.

On je osumnjičen da je od početka januara do početka februara svoju suprugu udarao rukama i nogama po glavi i cijelom tijelu, kao i predmetima u namjeri da je teško povrijedi. Takođe, sumnja se da ju je davio kablom, čupao za kosu, upućivao joj prijetnje, vrijeđao i ponižavao je.

Osumnjičeni joj je nanio višestruke povrede glave, butina, vrata, trupa i ruku, usled čega su joj polomljena dva rebra, kao i lijeva lakatna kost, koje povrede se kvalifikuju kao teška tjelesna povreda.

Komentari

Komentara: (0)

Novi komentar

Komentari objavljeni na portalu Kodex.me ne odražavaju stav uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja.

Zabranjeni su: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne prijetnje drugim korisnicima, autorima čanka i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za članak.

Takvi komentari će biti izbrisani čim budu primijećeni.